Despre noi

DESPRE NOI

 

Din 2009 veghem asupra sigurantei clientilor nostri


Viziune si identitate vizuala. Logo-ul nostru reprezinta un condor ce zboara la apus (sau dupa cum prefera fiecare, la rasarit).

Am ales aceasta pasare maiestuoasa ca simbol si ne simtim bine reprezentati de ea, pentru ca prin aripile sale mari si zborul sau inalt, vegheaza asupra sigurantei orasului si a tuturor. Astfel, oamenii se pot relaxa linistiti la inserat (sau respectiv, isi pot incepe ziua cu energie la rasarit), stiind ca cineva vegheaza asupra sigurantei lor.

 

ISTORIC

Societatea a luat fiinta in anul 2009 ca urmare a dezvoltarii si acumularii experientei profesionale a unui grup de experti ingineri, formati  in proiectare, investitii, constructii si consultanta. Pilonii de nadejde in formarea si dezvoltarea noastra au fost : PETROM S.A, DRESS & SOMMER Romania, BOVIS LAND LEASE.

In fiecare an, societatea a acumulat si mai multa experienta formand o echipa solida, capabila sa raspunda cerintelor impuse de normele nationale si europene.

 

Compania noastra

2009

Anul infiintarii

 

Avem experienta indelungata in domeniu, acest lucru insemnand siguranta pentru dumneavoastra.

134

Proiecte incheiate cu succes

Din 2009 ne mandrim cu peste 130 finalizari cu succes, unele pentru companii care au revenit, altele pentru companii noi.

5

Proiecte / an pentru acelasi client

Calitatea muncii noastre ne-a ajutat sa ne fidelizam clientii, iar acestia revin cu incredere la noi.

1000

Personal instruit

 

Prin expertiza dobandita, am instruit peste 1000 cursanti de a lungul timpului - personal al companiilor, dar si viitori instructori.

 

Avem deja 9 ani vechime in aceasta firma si putem sublinia ca au fost perioade de succes privind schimbul de experienta, certificari si cursuri, voluntariat si chiar apartenenta la unele asociatii nationale non-profit. (Asociatia Romana pentru Securitate si Sanatate in Munca-A.R.S.S.M; Uniunea Coordonatorilor de Securitate si Sanatate in Munca din Romania-U.C.S.S.M-Romania).

 

In prezent, acordam atentie deosebita tuturor companiilor dornice de a respecta si aplica corect principiile si procedurile cuprinse in sistemele de management si in legislatia nationala si europeana.

 

 

Confidentialitatea Dvs este importanta pentru noi si va asiguram ca nu folosim in scopuri comerciale datele Dvs personale.

Acest site foloseste Cookie-uri pentru navigarea optima in browserul Dvs.

Siteul nostru va solicita date confidentiale (numele si e-mailul Dvs) doar in formularul din pagina Contact si doar pentru actiunile de a comunica cu dumneavoastră într-un mod personal; de a răspunde la feedbackul sau la solicitările dumneavoastră de servicii și de a retine și soluționa eventuale reclamații.
Dacă decideți să comunicați cu noi, vom păstra orice informații personale primite atâta timp cât este necesar pentru a vă rezolva cererea.

CDEC.ro nu va solicita alte date personale in alte sectiuni ale site-ului. Apreciem acceptul Dvs și garantăm că datele Dvs sunt permanent în siguranță.

ACCEPT
en_USEnglish
en_USEnglish