VI. Instruiri, conferinte, workshop-uri

VI. Instruiri, conferinte, workshop-uri

INSTRUIRI, CONFERINTE, WORKSHOP-URI

  • Pregatirea personalului din cadrul micilor si marilor organizatii in vederea perfectionarii continue, a dobandirii unor cunostinte solide in domeniu, a constientizarii necesitatii prevenirii si protectiei in munca, a integrarii acesteia in managementul firmei;
  • Training-uri pentru personalul firmelor pe diverse tematici aplicabile domeniului de activitate: Igiena industriala, Ergonomia aplicata tuturor sistemelor de munca,
  • Riscuri privind lucrul la inaltime, lucrul in spatii inchise, riscuri chimice, biologice, rutiere, electrice, psihosociale etc.
  • Impreuna cu specialisti in domeniu putem participa la conferinte, putem organiza workshop-uri si putem fi voluntari asociatiilor nationale, unde suntem membri sau avem parteneriate.

 

PARTENERIATE

  • in calitate de cursanti pentru perfectionari ( Universitatea din GREENWICH – ergonomie si igiena industrial)
  • schimb de experienta cu IOSH, in calitate de membri ai A.R.S.S.M-Romania.

 

 

 

 

Comments are closed.

Confidentialitatea Dvs este importanta pentru noi si va asiguram ca nu folosim in scopuri comerciale datele Dvs personale.

Acest site foloseste Cookie-uri pentru navigarea optima in browserul Dvs.

Siteul nostru va solicita date confidentiale (numele si e-mailul Dvs) doar in formularul din pagina Contact si doar pentru actiunile de a comunica cu dumneavoastră într-un mod personal; de a răspunde la feedbackul sau la solicitările dumneavoastră de servicii și de a retine și soluționa eventuale reclamații.
Dacă decideți să comunicați cu noi, vom păstra orice informații personale primite atâta timp cât este necesar pentru a vă rezolva cererea.

CDEC.ro nu va solicita alte date personale in alte sectiuni ale site-ului. Apreciem acceptul Dvs și garantăm că datele Dvs sunt permanent în siguranță.

ACCEPT
en_USEnglish
en_USEnglish