IV. Managementul mediului

IV. Managementul mediului

Aplicarea managementului mediului

CONSULTANTA DE SPECIALITATE PRIVIND APLICAREA MANAGEMENTULUI MEDIULUI

  • ISO 14001 / 2004 si ISO 14001 / 2015 ;
  • Tranzitia de la ISO 14001/ 2004 la ISO 14001/2015 - abordarea bazată pe RISCURI, cursuri, schimb de experienta, instruiri prin TÜV Rheinland România;
  • Managementul deseurilor radioactive, reutilizarea apelor uzate epurate, managementul deseurilor din plastic;
  • Gestionarea deseurilor si procedurile de aplicare inclusiv monitorizarea acestora de catre manageri si specialisti acreditati in acest domeniu (mai ales cele rezultate din procesele de constructii din santierele temporare si mobile).

 

 

Comments are closed.

Confidentialitatea Dvs este importanta pentru noi si va asiguram ca nu folosim in scopuri comerciale datele Dvs personale.

Acest site foloseste Cookie-uri pentru navigarea optima in browserul Dvs.

Siteul nostru va solicita date confidentiale (numele si e-mailul Dvs) doar in formularul din pagina Contact si doar pentru actiunile de a comunica cu dumneavoastră într-un mod personal; de a răspunde la feedbackul sau la solicitările dumneavoastră de servicii și de a retine și soluționa eventuale reclamații.
Dacă decideți să comunicați cu noi, vom păstra orice informații personale primite atâta timp cât este necesar pentru a vă rezolva cererea.

CDEC.ro nu va solicita alte date personale in alte sectiuni ale site-ului. Apreciem acceptul Dvs și garantăm că datele Dvs sunt permanent în siguranță.

ACCEPT
en_USEnglish
en_USEnglish