III. S.S.M.

III. S.S.M.

Consultanta in aplicarea managementului securitatii si sanatatii in munca

CONSULTANTA DE SPECIALITATE PRIVIND APLICAREA MANAGEMENTULUI SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA SI AL MANAGEMENTULUI INTEGRAT AL FIRMELOR

  • Elaborarea documentatiilor privind securitatea si sanatatea in munca
  • Integrarea prevenirii riscurilor profesionale in managementul firmei cu evaluarea riscurilor de accidente de munca si imbolnaviri profesionale
  • Traininguri pentru personalul firmelor privind constientizarea si insusirea securitatii in munca.

 

 

Comments are closed.

Confidentialitatea Dvs este importanta pentru noi si va asiguram ca nu folosim in scopuri comerciale datele Dvs personale.

Acest site foloseste Cookie-uri pentru navigarea optima in browserul Dvs.

Siteul nostru va solicita date confidentiale (numele si e-mailul Dvs) doar in formularul din pagina Contact si doar pentru actiunile de a comunica cu dumneavoastră într-un mod personal; de a răspunde la feedbackul sau la solicitările dumneavoastră de servicii și de a retine și soluționa eventuale reclamații.
Dacă decideți să comunicați cu noi, vom păstra orice informații personale primite atâta timp cât este necesar pentru a vă rezolva cererea.

CDEC.ro nu va solicita alte date personale in alte sectiuni ale site-ului. Apreciem acceptul Dvs și garantăm că datele Dvs sunt permanent în siguranță.

ACCEPT
en_USEnglish
en_USEnglish