I. Audit in SSM

I. Audit in SSM

Consultanta audit in managementul securitatii si sanatatii

CONSULTANTA DE SPECIALITATE PRIVIND AUDITUL DE CONFORMITATE IN MANAGEMENTUL SECURITATII SI SANATATII OCUPATIONALE

  • Realizarea de audit de conformitate cu prevederile Sistemului de Management al Sănătăţii si Securitatii  Ocupaţionale, cuprinse in OHSAS 18001;
  • Pregatirea specialistilor si a organizatiilor in vederea introducerii si aplicarii noului standard privind Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale- ISO 45001.
  • Diferentele dintre OHSAS 18001 si noul ISO 45001;
  • Beneficiile utilizarii acestui nou standard ISO 45001;

Organizatiile internationale pregatesc intens acest standard ce se va aplica tuturor organizațiilor indiferent de marime, forma de organizare sau domeniu de activitate.

“Implementarea si punerea corecta in aplicare a unui sistem pentru managementul sanatatii si securitatii ocupationale, propus de proiectul ISO 45001, ajuta organizatiile la reducerea numarului de accidente si imbolnaviri profesionale, pentru a evita urmaririle penale costisitoare, eventual a reduce costurile de asigurare, precum si pentru crearea unei culturi organizationale pozitive cand angajatii constata ca nevoile lor sunt luate in considerare.” Sursa: ISO

 

 

Comments are closed.

Confidentialitatea Dvs este importanta pentru noi si va asiguram ca nu folosim in scopuri comerciale datele Dvs personale.

Acest site foloseste Cookie-uri pentru navigarea optima in browserul Dvs.

Siteul nostru va solicita date confidentiale (numele si e-mailul Dvs) doar in formularul din pagina Contact si doar pentru actiunile de a comunica cu dumneavoastră într-un mod personal; de a răspunde la feedbackul sau la solicitările dumneavoastră de servicii și de a retine și soluționa eventuale reclamații.
Dacă decideți să comunicați cu noi, vom păstra orice informații personale primite atâta timp cât este necesar pentru a vă rezolva cererea.

CDEC.ro nu va solicita alte date personale in alte sectiuni ale site-ului. Apreciem acceptul Dvs și garantăm că datele Dvs sunt permanent în siguranță.

ACCEPT
en_USEnglish
en_USEnglish